Από το λιμάνι με τα πόδια

Μπορείτε να έρθετε με τα πόδια , θα σας πάρει γύρω στα επτά λεπτά. Όταν βγείτε από το λιμάνι περπατήστε παράλληλα στην θάλασσα μέχρι να δείτε την τράπεζα Πειραιώς απέναντι σας ή την ALPHA BANK.  Στο μεγάλο αυτό δρόμο περπατήστε μέχρι το δεύτερο στενό που υπάρχει ένα καφενείο. Στρίψτε δεξιά στο καφενείο και θα βρεθείτε σε μια μικρή πλατεία με καφετέριες, είναι η πλατεία Πρωτοδικείου. Στο δεξί μέρος της πλατείας υπάρχει ένα περίπτερο. Κατεβείτε το δρόμο αυτό μέχρι να φτάσετε στην παραλία του Αγίου Γεωργίου. Ένα στενό πριν την παραλία , απέναντι από το ξενοδοχείο Αστέρια , στο εστιατόριο Σεργιάνι, στρίψτε αριστερά και προχωρήστε μέχρι το δεύτερο στενό.

 

Από το λιμάνι με αυτοκίνητο

Ακολουθήστε τα άλλα αυτοκίνητα και θα βγείτε στον περιφερειακό δρόμο της πόλης. Μόλις περάσετε το γήπεδο και το κτήριο του Λυκείου, ακολουθήστε την πινακίδα που λέει προς Αεροδρόμιο.  Σε λίγα μέτρα θα δείτε στο δεξί σας χέρι την πινακίδα που δείχνει προς Κέντρο. Στρίψτε δεξιά και μετά από λίγα μέτρα θα συναντήσετε το αστυνομικό τμήμα. Από εκεί πάρτε μας τηλέφωνο να σας παραλάβουμε.

 

Από το λιμάνι με ταξί

Η πιάτσα των ταξί είναι μόλις βγείτε από το λιμάνι. Η διαδρομή μέχρι τα στούντιος είναι περίπου πέντε λεπτά. Το κόστος της διαδρομής είναι από επτά  έως οκτώ ευρώ. Μην δεχθείτε να πληρώσετε πάνω από εννιά  ευρώ.  Τονίστε στον οδηγό ότι θέλετε να πάτε στα στούντιος ΑΛΚΥΩΝ πίσω από το Naxos Resort.

Από το αεροδρόμιο

Από το αεροδρόμιο ο μόνος τρόπος για να φθάσετε είναι με ταξί. Θα βρείτε ταξί ακριβώς έξω από την αίθουσα αφίξεων.  Η διαδρομή με το ταξί είναι λιγότερο από πέντε λεπτά και το κόστος της διαδρομής είναι δέκα  ευρώ. Τονίστε στον οδηγό ότι θέλετε να πάτε στα στούντιος ΑΛΚΥΩΝ πίσω από το Naxos Resort.